NÁVRHY A REALIZACE VYBAVENÍ BYTOVÝCH INTERIÉRŮ
RENÁTA   GRABMÜLLEROVÁ bytová architektka, designérka
XZavřít

GDPR

 Informace o nakládání s osobními údaji uživatelů.


I. Provozovatel webových stránek: RENÁTA GRABMÜLLEROVÁ adresou: Jiřinková 1941/28, 106 00  Praha 10, IČ: 73814636, email: rrdesign@rrdesign.cz, tel: + 420 775 657 632 (dále jen „Správce“).

 
II. Uživatel (dále jen „Subjekt“), který odesílá z formuláře na stránce KONTAKT své osobní údaje, bere na vědomí, že zatržením boxu s textem „Souhlasím se zpracováním  osobních údajů“ a odesláním vyplněného formuláře, jsou údaje odeslány na email Správce. Tímto krokem uděluje Správci souhlas se zpracováním osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

1. Budou zpracovány tyto osobní údaje:
• jméno a příjmení
• emailová adresa
• telefonický kontakt
• město / obec
• typ nemovitosti
• druh zájmu

2. Účel odeslání osobních údajů:
Údaje slouží pouze pro zpětnou reakci a nevyužívají se k reklamním účelům např. k zasílání newsletteru či jiných nabídek.

3. Doba uložení osobních údajů je:
5 let od udělení souhlasu.

4. Osobní údaje nebudou poskytnuty jiným třetím osobám.

5. Osobní údaje jsou potřebné pro zaslání zpětné nabídky Správce. Pokud Subjekt své osobní údaje neposkytne, Správce nemůže nabídku realizovat. Chce-li subjekt kontaktovat správce bez odeslání osobních údajů, přímo, může využít emailové adresy nebo telefonního čísla ve stránce KONTAKT

Poučení Subjektu údajů

Správce tímto v souladu s ustanovením čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecného nařízení o ochraně osobních údajů informuje, že máte právo:

• vzít souhlas kdykoliv zpět
• požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje ukládáme
• požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
• vyžádat si u nás aktualizaci nebo opravu vašich údajů
• požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
• v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
• aby osobní údaje byly zpracovány na základě vašeho svobodného souhlasu, a to za výše uvedených podmínek


Subjekt potvrzuje, že byl Správcem řádně poučen o zpracování a ochraně osobních údajů, že údaje uvedené ve formuláři jsou přesné a pravdivé a jsou Správci poskytovány dobrovolně.

Pokud máte další dotazy ohledně GDPR, neváhejte se na nás obrátit.